Statistici
Conturi create: 1012
Caractere create: 1692
Jucatori activi / (24h): 0 | 0
Deschis
Conectare
Nume utilizator:
Parola:
Trimite email-ul de activare Ai uitat parola? Regulament
Jucatori | Bresle
1. TataZeitung 105
2. Sergiu 105
3. Ilea 105
4. TEFWT 105
5. testerino 105
Top Jucatori
1. Blue 20
2. Logout 18
3. PvP 16
4. LoVeSeX 14
5. EndlessHell 12
Top Bresle
NARCOS 2 - Securitate

» Echipa jocului nu va va cere niciodata datele de logare sau alte informatii despre contul sau conturile pe care le detii in joc sau pentru email. Nu va lasati pacaliti de nimeni care se da drept membru al echipei de administrare a jocului.

» Aveti grija cand va conectati pe site deoarece sunt multe site-uri facute sa va fure datele de logare. De asemenea sunt site-uri care va promit diverse avantaje pe joc. Aceste promisiuni sunt false deoarece jocul foloseste doar un singur site oficial (https://wok-2.ro/), iar toate informatiile despre joc si ofertele disponibile vor fi afisate pe acesta.

» Pentru a va proteja de programele frauduloase facute special sa iti fure datele din calculator si sa spioneze tot ce faci pe acesta, iti recomandam sa folosesti programe antivirus certificate si sa ai grija ce programe instalezi in calculator.

» Nu recomandam si nu raspundem pentru pierderile rezultate din comertul intre serverele de metin. De asemenea nu vom participa la astfel de activitati intre jucatori.

» In cazul in care cineva a aflat datele private ale contului tau, iti recomandam sa schimbi parola contului cu una mai sigura (o parola sigura contine numere, cifre si caractere speciale). Pentru a fi mai sigur poti schimba si adresa de email a comtului.

» Sunt multe persoane dispuse sa foloseasca orice metoda pentru a va pacalii ca sa va fure contul de pe joc. Aveti grija in cine aveti incredere deoarece aparentele inseala iar pe internet multi se dau drept cine nu sunt.

» Sunt multe alte metode de a pacalii pe cineva pentru a fura de la acesta. Mai multe detalii puteti gasii cu o mica cautare pe Google despre acest subiect. In general acestea sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont pentru o securitate mai buna a datelor tale personale.

Va multumim pentru timpul acordat si va dorim un joc cat mai placut pe serverul nostru. In cazul in care gasiti probleme va rugam sa ne contactati pentru a le putea rezolva si a face jocul mai placut pentru toti jucatorii.

Metin2 P Server
Top Metin2 Private Servers
Metin2 Server